Se bra film och mingla på P&L Film Festival!

Marcus Lind 18 juni 2012 0 KOMMENTARER | PUBLICERAD UNDER Deltagare, Info, Nyheter

Se bra film och mingla på P&L Film Festival!

Som deltagare på The Meeting Point är du välkommen till Peace & Love Film Festival på Biopalatset i Borlänge med efterföljande mingel på Wasabryggeriet! Detta för endast 100kr totalt för mån-ons 25-27 juni. Ordinarie pris är 295kr. Ditt event-band gäller som garanti för detta grymma pris och du betalar direkt i kassan.

På Midsommardagen 23e juni, tre dagar innan P&L startar, invigs första upplagan av Peace & Love Film Festival – en ny mötesplats i Borlänge för film, kärlek och kärlek till film.

Under 5 dagar från 23e till 27e Juni, förvandlar vi Biopalatset, Sveatorget och Wasabryggeriet till en upptäcktsfärd för alla in i filmvärldens mystik med 35 filmer från hela världen – från jubilerande klassiker som The Wall och Singin in the Rain på stor utomhusduk vid midnatt till en rad tävlande Sverigepremiärer på Biopalatset från bl.a. USA, Finland, Frankrike, Kina och Serbien.

Vi bjuder även på en kortfilmstävling med bidrag från 16 kortfilmsskapare som på sitt sätt vill bidra till världsförändring och ett antal workshops där vi får träffa människor som gör film för synskadade, Martin Hunter som jobbade som klippare med Stanley Kubrick på Full Metal Jacket och unga filmare från Film I Dalarna som berättar om sitt filmskapande. Till sist blir det också Nordisk premiärvisning av dokumentären Marley, Sverigepremiär på filmatiseringen av Jack Kerouacs On The Road samt öppningsfilmen på Midsommardagen – Woody Allen a Documentary.

Varje dag dukar vi upp för lunch, middag och fest på Wasabryggeriet med olika teman varje dag. Invigningsfesten, Svensk Midsommar, på midsommardagen, Afrikansk buffe på söndag och även Thailand, Kina och USA kommer representeras innan festivalen avslutas den 27e Juni med prisceremoni och avslutningsfest.

Läs mer på www.peaceandlovefilm.se