Möt Madeleine och Simon!

Marcus Lind 1 juni 2012 0 KOMMENTARER | PUBLICERAD UNDER Inspiratörer, Nyheter

Möt Madeleine och Simon!

Vi är mycket glada att kunna presentera två av Sveriges varmaste hjärtan och skarpaste hjärnor: Madeleine Opira från A Million Minds och Simon Flato från Sustainergies kommer till The Meeting Point som deltagare och inspiratörer!

Madeleine Opira är grundare av A Million Minds – tankesmedjan som levererar lösningar med miljonprogrammet i fokus. A Million Minds samlar tänkare från och för miljonprogrammen och arbetar intrapreniörellt med den sociala infrastrukturen. Tillsammans med aktörer som har påvisat goda resultat utvecklas projekt och verksamheter som genomförs av professionella organisationer. A Million Minds sammanför olika aktörer från näringsliv, politik och det civila samhället i nya samverkansformer och för fram nya perspektiv för att möjliggöra förändringsprocesser som kräver ett brett spektrum av synsätt.

Simon Flato är social entreprenör och grundare av Sustainergies, en ideell förening som sammanför studenter med företag/organisationer för att tillsammans arbeta med hållbarhet, CSR och ansvarstagande.

Simon, varför är du engagerad i Sustainergies?
”Jag vill hitta sätt att låta dagens studenter utvecklas till morgondagens hållbarhetsproffs. Kanske för att jag själv funkar bäst när jag brinner för det jag gör, och jag brinner verkligen för hållbarhet som ett smartare sätt att tänka. Jag vill att fler ska kunna ta med sig ett liknande engagemang in i karriären.”

Kom och var en del av lösningen tillsammans med dessa inspirerande personer! Biljett köper du här.

Sedan tidigare är Gustav Fridolin (Språkrör MP), Marit Paulsen (EU-parlamentariker), Rebecka Carlsson (språkrör Grön Ungdom), Pär Larshans (Max Hamburgare) Leo Razzak (Social entreprenör), Pär Holmgren (klimatguru) Mark Edwards (fotograf), Artistnätverket No More Lullabies och Gabriella Blomgren (TCO Development) klara för The Meeting Point. Fler inspiratörer tillkommer!