Deltagare: Caroline Strindmar

Marcus Lind 24 maj 2012 0 KOMMENTARER | PUBLICERAD UNDER Deltagare, Nyheter

Deltagare: Caroline Strindmar

Under rubriken ”Deltagare:” kommer vi att intervjua personer som redan köpt biljett till The Meeting Point för att se vad de ser fram emot mest. Först ut är Caroline Strindmar, som till vardags jobbar som hållbarhetsansvarig på Yasuragi Hasseludden. Enjoy!

Vad har du för förväntningar på The Meeting Point?

Jag hoppas på att få delta i samtal kring hållbarhet som är öppna, personliga, positiva och lösningsorienterade. Jag vill bli inspirerad till att tänka nytt, och få energi att fortsätta med mitt eget hållbarhetsarbete och hoppas på att kunna bidra med mina kunskaper och erfarenheter för att kunna inspirera andra! Nya möten, nya vänner, massor av nya lösningar!

Vad var det som gjorde att du bestämde dig för att delta?

Hela upplägget! Framför allt att man själv är aktiv deltagare under hela processen och inte bara fungerar som publik. Att få ta del av olika case och inspiratörers berättelser, och att få hjälp av Kaospiloterna för att förbättra min egen förmåga till kreativitet och deltagande är något jag ser otroligt mycket fram emot.

Vilka perspektiv kommer du att ta med dig in i processen?

Jag kommer dels som hållbarhetsansvarig på ett större företag, och dels från socialt entreprenörskap och ideella hållbarhetssektorn. Kombinationen av dessa!

Köp biljett här du också!