Möt fotografen Mark Edwards!

Marcus Lind 23 maj 2012 0 KOMMENTARER | PUBLICERAD UNDER Inspiratörer, Nyheter

Möt fotografen Mark Edwards!

Vi presenterar med stor glädje den världsberömde fotografen Mark Edwards som deltagare under The Meeting Point! Mark Edwards är en av få miljökommunikatörer som personligen har sett de globala förändringarna som definierar 2000-talet med egna ögon. Uppdrag för fotomagasin, organisationer och FN-organ har tagit honom till mer än 150 länder.

 

 

 

Mark är en av de mest publicerade fotograferna i världen och ca 15 miljoner människor har sett hans utställning Hard Rain. Hans senast projekt – WHOLE EARTH – handlar om utmaningarna som ligger framför oss för att skapa en mer hållbar värld. Utställningen kommer att finnas på plats under The Meeting Point. Boken med samma namn kan du läsa online här.

 

Läs mer om Marks senaste projekt här.

 

 

 

Sedan tidigare är Gustav Fridolin (Språkrör MP), Marit Paulsen (EU-parlamentariker), Rebecka Carlsson (språkrör Grön Ungdom), Pär Larshans (Max Hamburgare) Leo Razzak (Social entreprenör), Pär Holmgren (klimatguru) och Gabriella Blomgren (TCO Development) klara för The Meeting Point. Fler inspiratörer tillkommer!