Varför köpa biljett?

Marcus Lind 9 maj 2012 0 KOMMENTARER | PUBLICERAD UNDER Info, Nyheter

Varför köpa biljett?

För att vi på The Meeting Point inte tror att enbart experter kan komma med idéer till hur vi kan skapa en mer hållbar värld. Vi tror att alla människor kan vara en del av lösningen genom att komma med sina perspektiv och erfarenheter. Därför har vi utformat dessa dagar som ett kreativt flöde.

Tillsammans med professionella processledare från bland annat Kaospiloterna, en utbildning som fostrat många processledare och sociala entreprenörer genom åren, kommer vi att gå igenom en kreativ process där alla får möjlighet att komma till tals. Du får gå på en crash-course i hur man skapar kreativitet och delaktighet på djupet, du lär dig lyssna på ett engagerande sätt och du lär dig grundprinciperna i kreativt tänkande.

- Det kommer vara en dag av action där konst möter process, samtal möter reflektion, och en sak är säker, du kommer garanterat att komma bort från ytliga nätverkssituationer, du kommer att skratta och lära tillsammans med personer från olika sfärer inom vårt samhälle. Inspiratörer och artister och politiker kommer inte bara att uppträda från scenen utan deltar också i den kreativa processen tillsammans med dig, säger Emma Nilsson som ansvarar för processutvecklingen under The Meeting Point.

The Meeting Point är en plats för människor med varma hjärtan och skarpa hjärnor. Du som deltagare får inte bara chansen att lyssna till fantastiska berättelser utan också arbeta tillsammans med dessa personer runt verkliga utmaningar. Våra samarbetspartners tar sedan med sig de mest kreativa idéerna i sitt fortsatta arbete för en bättre värld.

Så kom och var en del av lösningen. Biljetten köper du här!