Visa upp dina foton på lösningar!

Marcus Lind 7 maj 2012 0 KOMMENTARER | PUBLICERAD UNDER Nyheter, We the solution

Visa upp dina foton på lösningar!

Under The Meeting Point kommer en mängd exempel på hållbara lösningar att presenteras under rubriken ”We the solution”. Vi fick en pratstund med Jonas Eriksson och Emelie Andersson som står bakom initiativet.

Vad är We the solution?
We the solution är en satsning på att visa upp lösningar på de utmaningar vi står inför. I en tid som kan kännas hopplös vill vi kunna inspirera och ge framtidstro. Det behövs nu mer än någonsin.

Vårt första initiativ blir en fotoutställning som kommer att ha premiär i samband med The Meeting Point. 15 bilder som skickats från hela världen och kan inspirera deltagarna att tänka utanför sin komfortzon och få nya infallsvinklar på hur vi tillsammans kan bygga ett bättre samhälle.

Hur fick ni idén till We the solution?
Vi pratade om olika idéer vi kunde göra inför Peace&Love 2012 och kom fram till att vi dels ville arbeta med att lyfta förebilder och dels arbeta med fotografier. Så efter lite diskussioner hade vi utvecklat konceptet We the solution och vi drog igång. Just bilder håller på att slå igenom stort på sociala medier och vi tror att det här finns stor potential att sprida inspiration över hela världen.

Vad är målet?
Målet är att We the solution ska bli en permanent satsning för att lyfta de goda exempel som finns runt om i världen, genom utställningar, föreläsningar och sociala medier. Om det är något vi behöver fokusera på just nu är det att visa upp dem som vågar gå före och inspirera fler att följa med.

Var med och tävla om biljetter till The Meeting Point genom att ladda upp dina bilder på www.facebook.com/wethesolution