Våga vara en del av lösningen!

Marcus Lind 24 april 2012 1 KOMMENTARER | PUBLICERAD UNDER Nyheter

Våga vara en del av lösningen!


För cirka ett år sedan föddes en idé att skapa en interaktiv mötesplats kring frågor som rör hållbar utveckling och socialt ansvarstagande. En mötesplats där människor blir lyssnade till och inspirerade att ta initiativet att driva utvecklingen framåt.

Idag presenterar Peace & Love Foundation & Stiftelsen Teknikdalen tillsammans med våra fantastiska partners och sponsorer The Meeting Point, en ny interaktiv mötesplats för dig som vill verka för socialt ansvarstagande och en hållbar värld.

The Meeting Point är mer än en konferens eller ett mingel. Här finns ingen publik, utan alla är deltagare på samma villkor. Det är en plats för människor med varma hjärtan och skarpa hjärnor.

Deltagarna är personer som du – personer som har viljan att förändra, modet att lyssna och generositeten att dela med sig.

Inspiratörer, artister och professionella workshopledare kommer att driva den kreativa processen framåt. Våra samarbetspartners kommer att ta med sig de mest kreativa idéerna i sitt fortsatta arbete för en bättre värld.

Den 25-27 juni har du möjligheten att vara en del utav lösningen – en del utav The Meeting Point.

Välkommen.
Mosa Alasaly, Event manager för The Meeting Point 2012.

  • Manish

    This is really a god site.